Kennelpiirin tiedotus toteutetaan sähköisesti

Meillä Pohjois-Savon Kennelpiirissä tiedottaminen hoidetaan sähköisesti

Sähköinen Haakahuksia -tiedote julkaistaan parillisina kuukausina lähettämällä se sähköpostin kautta yhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille, kennelpiirin toimihenkilöille, sekä sidosryhmille.  Toivomme, että jaatte tiedotteita ja uutisia niitä tarvitseville oman harkintanne mukaan. Toivomme kuitenkin, että ainakin yhdistysten hallinnossa työskentelevät saavat postit. 

On tärkeää, että Omakoira -järjestelmästä löytyvät yhteystiedot pidetään ajantasalla. Tarkastakaa nämä ja päivittäkää tarvittaessa. Poimimme sähköpostiosoitteenne postitusta varten sieltä. Lisäapuja voitte pyytää Kennelpiiriin sihteeri Eija Airaksinen, sihteeri (at) pohjois-savonkennelpiiri.fi

Ajankohtaisia tiedotteita päivitetään ahkeralla aikataululla, löydätte paljon kennelliiton uutisia, kenneltietoutta ja toimintaohjeita. Rotujaostot voivat lähettää myös ajankohtaisia asioitaan tiedotettavaksi verkkosivulle ja facebook-sivulle. 

Toivomme, että mahdollisimman moni Pohjois-Savon kenneltoimija ja koiraharrastaja oppisi vierailemaan ym. foorumilla ja hyödyntämään sivustoja erilaisten tietojen hakemiseen.

Lisätietoja: 

  • Kennelpiirin puheenjohtaja Erkki Savolainen erkki.savolainen (at) gmail.com
  • Kennelpiiriin sihteeri Eija Airaksinen, sihteeri (at) pohjois-savonkennelpiiri.fi
  • Kennelpiirin tiedottaja Sari Holopainen, sariholopainen (at) hotmail.com

SKL: Tiedotteen tekeminen: Hyvä tiedote on napakka ja selkeä. Tiedotteen tärkein asia kerrotaan aina alussa. 
.

Kennelpiirin tiedottaja Sari Holopainen, sariholopainen (at) hotmail.com

  • on apunanne lehdistöön ja tiedotusvälineisiin päin yhdistysten koira- ja kennelharrastukseen liittyvien asioiden tiedottamista
  • häneen voi ottaa yhteyttä ja pyytää apua lehdistötiedotteiden tekemiseen koskien tapahtumia, kokeita, näyttelyitä
  • asian ollessa valtakunnallisesti merkittävä, hän on puolestanne yhteydessä myös Koiramme-lehteen
  • Sari avustaa teitä myös kokeiden ja näyttelyiden tulosten julkaisemisessa ja lähettämisessä lehdistölle, samalla saavat paikallislehdet  tulokset. Jonkun hyvän kuvan voitte liittää tulosten mukaan sähköpostiin, koska ainakin paikallislehdet ovat julkaisseet alueensa menestyjäkoirien kuvia. 

Olkaa rohkeasti yhteydessä Sariin. 

Kennelpiirillä on käytössään myös julkinen facebook-sivusto osoitteessa https://www.facebook.com/pohjoissavonkennelpiiri/, joka toimii aktiivisesti tiedottamisen apulaisena.