HALLITUS TIEDOTTAA

Tältä sivulta jäsenyhdistykset löytävät piirihallituksen yleisiä päätöksiä.

Hallitus 1/2024 29.1.2024

  • Hallitus on kokouksessaan päättänyt siirtyä tiedottamisessa enenevissä määrin ns. täsmätiedottamiseen, joka suunnataan paremmin aina suoraan kohderyhmälle, ketä asia koskee. Tiedottaminen tapahtuu sähköpostilla Omakoira-järjestelmästä saatuihin sähköpostiosoitteisiin. Kennelpiirin kotisivut ovat päätiedottamiskanava ja toimivat entistäkin tärkeämmässä roolissa joukkotiedottamisessa. Käytetään hyväksi myös facebook:n tuomaa etua tiedottamisessa, ns. lisäkanavana. 

Hallitus 7/2023 26.10.2023

  • Haakahuksessa kokoustava/tilankäyttäjä huolehtii aina myös Haakahuksen loppusiivouksesta. Hän luovuttaa tilat takaisin samassa kunnossa kuin on ottanut vastaan ja vastaa aina loppusiivouksesta. Tarvittava lisäsiivous laskutetaan aina kokoustajalta/tilankäyttäjälrä. Loppusiivoukset suorittaa ulkopuolinen siivooja. 

Hallitus 6/2023 14.9.2023

  • Hallitus on päättänyt luopua Sawo-Shown järjestelyistä. Vuonna 2024 järjestettävä Sawo Show on viimeinen Pohjois-Savossa järjestettävä kokonaisuus, joka täyttää tuolloin 20 vuotta. Päätettiin jakaa Sawo Showsta vapautuva Kennelliiton kiintiö kaksipäiväisillä kaikkien rotujen näyttelyillä Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa sekä jakaa ryhmänäyttelyinä maakuntiin yhdistysten järjestettäväksi, näin turvataan myös maakuntiin koiratapahtumia. Asiasta tehtiin yksimielinen päätös.

Hallitus 2/2023 2.3.2023

  • Hallitus on päättänyt maksaa isojen näyttelyihin piirin nimeämien edustajien (puheenjohtaja ja sihteeri) kulukorvaukset (valtion vahvistama korvaus).

Hallitus 1/2023 25.1.2023

  • Kennelpiirin erilaisten laskujen asiatarkastaminen - hallitus on tarkentanut ohjeistusta. Jatkossa jaostojen puheenjohtajat tarkastavat kaikki oman jaostonsa maksut ja laskut ennen maksatusta. Laskut tulee lähettää suoraan rotujaoston puheenjohtajalle, joka todettuaan laskun/maksun olevan kunnossa, ohjaa sen maksettavaksi rahastonhoitajalle. Vastaavasti rahastonhoitaja tarkastuttaa jaostojen laskut ja maksut ennen maksatusta jaoston puheenjohtajalla.