Kysely Kuopion alueen kaverikoiraohjaajille!

Kuopion alueen kaverikoirakot on päätetty jakaa yhteisellä päätöksellä kahteen ryhmään. Asiasta sovittiin 25.4.2018 Suokadun Palvelutalolla pidetyssä Kuopion Kaverikoirien kevätkokouksessa.

Jokainen kaverikoiraohjaaja valitsee itselleen ryhmän, jossa jatkossa toimii. Jokaisen Kennelliiton kaverikoiraohjaajan tulee kuulua johonkin kaverikoiraryhmään. Jos et jostain syystä valitse ryhmää, niin joudumme valitettavasti ilmoittamaan tästä Kennelliittoon joka harkintansa mukaan voi perua pätevyytesi toimia kaverikoiraohjaajana.

Tehtävää hoitamaan on kutsuttu ulkopuolinen henkilö, Pohjois-Savon Kennelpiirin varapuheenjohtaja, Kennelliiton valtuuston jäsen Kari Leppänen, vastaukset ohjautuvat yksinomaan hänen sähköpostiinsa. Ilmoittakaapa 25.5.2018 mennessä kummassako ryhmässä jatkossa toimitte. Asiasta tiedotetaan 28.5.2018 pidettävässä yhteisessä kokouksessa, joka pidetään Suokadun Palvelutalolla. Toiminta alkaa uusissa ryhmissä 1.6.2018.

Vastaa kaikkiin kysymyksiin huolellisesti ja lopuksi paina LÄHETÄ -painiketta.

"Kaverikoiratoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa koira tuo iloa, elämyksiä ja läheisyyttä ihmisille, joilla ei ole omaa koiraa. Kaverikoiranohjaajat vierailevat koiriensa kanssa esimerkiksi lasten, kehitysvammaisten ja vanhusten luona erilaisissa laitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa ja tapahtumissa. Toiminnan tavoitteena on ihmisten ilahduttaminen ja piristäminen" SKL:n aate.

KIITOS VASTAUKSESTASI !
(kuva: Pohjois-Savon Kennelpiirin Kaverikoirat fb-ryhmä: Kukka Pakarinen)

Kuopion alueen kaverikoirakoille!

Katu- ja postiosoite
Vastaa KYLLÄ tai EI, vain toinen ryhmä valitaan
Vastaa KYLLÄ tai EI, vain toinen ryhmä valitaan
Kirjoita tähän etu- ja sukunimesi