AJANKOHTAISET TIEDOTTEET

lisätään sivuille aina kun tiedotettavaa ilmenee.

****

SÄHKÖISET HAAKAHUS-TIEDOTTEET

tiedote lähetetään yhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille, kennelpiirin toimihenkilöille, tiedotusvälineille sekä yhteistyökumppaneille.

****

Kennelpiirin tiedotus toteutetaan sähköisesti

Meillä Pohjois-Savon Kennelpiirissä tiedottaminen hoidetaan sähköisesti

Sähköinen Haakahuksia -tiedote julkaistaan lähettämällä tämä sähköpostin kautta yhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille, kennelpiirin toimihenkilöille, sekä sidosryhmille. Toivomme, että jaatte tiedotteita ja uutisia niitä tarvitseville. Toivomme kuitenkin, että ainakin yhdistysten hallinnossa työskentelevät saavat tiedotteen.

On tärkeää, että Omakoira -järjestelmästä olevat yhteystiedot pidetään ajantasalla. Tarkastakaa nämä ja päivittäkää aina kun teillä toimihenkilöitä vaihtuu. Poimimme sähköpostiosoitteenne postitusta varten Omakoirajärjestelmästä. Apua päivittämiseen saatte Kennelpiiriin sihteeri Eija Airaksiselta, sihteeri (at) pohjois-savonkennelpiiri.fi

Ajankohtaisia tiedotteita

päivitetään ahkeralla aikataululla, löydätte paljon linkin alta kennelliiton uutisia, kenneltietoutta ja toimintaohjeita jne. Rotujaostot voivat lähettää myös ajankohtaisia asioitaan tiedotettavaksi verkkosivulle ja facebook-sivulle. 

Toivomme, että mahdollisimman moni Pohjois-Savon kenneltoimija ja koiraharrastaja vierailee tietoa hakiessaan Kennelpiirin kotisivuilla, koska päivitämme tänne monenlaista koiratietoutta sekä ajankohtaisia asioita. Hyödyntäkää sivustoja erilaisten tietojen hakemiseen.

Lisätietoja: 

  • Kennelpiirin puheenjohtaja Erkki Savolainen erkki.savolainen (at) gmail.com
  • Kennelpiiriin sihteeri Eija Airaksinen, sihteeri (at) pohjois-savonkennelpiiri.fi

SKL: Tiedotteen tekeminen: Hyvä tiedote on napakka ja selkeä. Tiedotteen tärkein asia kerrotaan aina alussa. 
.

Kennelpiirissä ei ole erillistä tiedottajaa

  • toiminnan järjestäjien ja piirin rotujaostojen vastuulle on jäänyt arvokokeiden ja näyttelyiden toimintajuttujen tekeminen lehdistöön ja tiedotusvälineisiin päin
  • koetulokset voitte lähettää suoraan lehtiin, paikallislehdet julkaisevat mielellään myös tapahtumakuvia.

Kennelpiirillä on käytössään myös julkinen facebook-sivusto osoitteessa https://www.facebook.com/pohjoissavonkennelpiiri/, jonka kautta voi myös koetuloksia uutisoida.